Medlemmar

Med ditt medlemsskap blir vi starkare

Sörbygge Betesförening är en ideell förening som vill bevara det vackra öppna landskapet i de södra byarna i Rättvik. Föreningen vill med gemensamma krafter, utan vinstintresse, hjälpa till att återskapa odlingslandskapet och öka antalet betande djur i byarna.

Medlemmar i Sörbygge Betesförening är familjer, enskilda personer, företag och byföreningar.

Genom att bli medlem i Sörbygge Betesförening visar du din uppskattning av föreningens arbete.
Dessutom finns det möjlighet att hjälpa till i arbetet med att t.ex röja och underhålla våra beteshagar.
I föreningen arrangerar vi träffar, utflykter mm där vi diskuterar frågor om betesdjur och kampen mot förbuskningen i området.

Håll utkik på hemsidan för information om vilka aktiviteter som är på gång!

Vill du bli medlem?

Betala in medlemsavgiften på BG: 5750-5703

Ange Namn och adress i meddelandefältet på inbetalningskortet/Internetinbetalningen
OBS! Viktigt för att ni ska komma med i vårt medlemsregister.

Medlemsavgifter
50 kr Enskild medlem
100 kr Familj
500 kr Byarna

Har ni några frågor kontakta styrelsen.